Termeni si conditii de utilizare a siteului

Acest site a fost lansat din dorinta de a informa clientii nostri complet si corect in legatura cu produsele si promotiile lansate de Pizza AYO.
In cele ce urmeaza va vom prezenta toate termenele si conditiile utilizarii acestui site legate de metodele de plata, conditiile de transport si ramburs pe care le oferim.01. Modalitati de preluare a comenzilor

Pizza Ayo îți oferă doua modalități foarte simple de comandă si anume online folosind acest site si telefonic.
Pentru a beneficia de transport gratuit comanda minimă este de 30 lei.02. Modalitati de plata oferite de Pizza AYO

Pizza AYO a pus la dispozitia clientilor sai doua metode de plata sigure: plata ramburs cache si plata securizata cu cardul prin intermediul siteului


Plata ramburs

Pizza AYO face livrarea produselor in cele mai sigure conditii de igiena minimizand pe cat posibil contactul fizic cu clientii si alte persoane. Motiv pentru care noi recomandam inclusiv metoda de plata online cu cardul. Totusi, punem la dispozitia clientilor nostri si metoda de plata clasica.


Plata online cu cardul

Pizza AYO recomanda clentilor metoda de plata online cu cardul, care este o metoda de plata sigura si care ofera un contact minim cu livratorul.

Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții, iar platile sunt sigure, procesarea datelor de card facandu-se in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.


Cum apare plata pe extrasul de cont

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele Costesti.PizzaAYO.Ro03. Termeni si conditii de livrare

Comanda minima pentru livrare gratuita

Comanda minimă este de 30 lei.
Aria de acoperire a livrarii

Pizza AYO ofera clientilor sai transport gratuit in localitatile in care are puncte de desfacere precum si in localitatile limitrofe (specificate mai jos) doar daca comanda este mai mare de 30 de lei. Comenzile mai mici de 30 de lei se taxeaza cu suma de 25 lei/comanda.
Livrarea se face in cel mai scurt timp posibil, durata acesteia fiind intre 30-90 min din momentul confirmarii comenzii de catre client si variaza in functie de cantitatea solicitata, complexitatea comenzii si distanta pana la client


  • Șerboieni
  • Ionești
  • Bujoreni
  • Vulpești
  • Zorile
  • Broșteni
  • Pârvu Roșu
04. Informatii despre politica de anulare si rambursare
Anularea tranzactiei

Implicit vor fi procesate doar comenzile care sunt confirmate de client. Drept urmare orice comanda este implicit anulata pana in momentul in care aceasta este confirmata telefonic de catre client. Odata ce comanda a fost confirmata si produsele au intrat in procesul de fabricatie, aceasta nu mai poate fi anulata, decat daca produsele nu sunt conforme, situatie in care clientul este rugat sa solicite remedierea neconformitatii.
Rambursarea / restituirea tranzactiei

In cazul comenzilor livrate, doar comenzile care au produsele care sunt neconforme pot fi rambursate. Rambursarea se face instant prin restituirea integrala a sumei initiale incluzand daca exista si taxe de transport.


Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului, sau in acceeasi zi cache punctul de desfacere.