Povestea noastra

Povestea noastra

Despre noi

Pizza Ayo  a aparut din iubirea pentru bucatarie si din dorinta de a va ajuta sa castigati una dintre resursele inestimabile ale zilelor noastre: timpul. Consideram ca momentele petrecute cu familia sunt foaretimportante, dar de multe ori limitate din cauza orelor petrecute in bucatarie. Pizza Ayo si-a propus sa schimbe ceva in aceasta privinta. Pentru aceasta  va oferim o gama diversificata de produse de tip fast food, ce cuprinde pizza, meniu burger, meniu krispy de pui, meniu aripioare krispy, meniu gratar dar si deserturi traditionale delicioase. Ne-am dorit sa deschidem prima pizzerie Ayo in Costesti, Arges deoarece am vrut sa aducem si intr-un oras micut, care nu este resedinta de judet, produse de o calitate superioara, realizate cu aluat proaspat framantat si ingrediente proaspete.

Pasionati de gastronomie, iubitori de mancare buna si perfectionisti - sunt principalele caracteristici care definesc echipa costesti.pizzaayo.ro.

Va invitam sa va bucurati de o pizza delicioasa coapta in cuptor pe lemne,  un burger autentic si un meniu kripsy savuros. Livrarea este gratuita, atat in orasul Costesti cat si in imprejurimi. 

1 Comments

  • Avatar
   test
   mar 16, 2021

   <a href="https://exemple.com">exemple</a>

Leave a Reply